Homepage Books Releases Docs Discourse

Faults on recognizing data

Dear developers,

I have been running a model HTM. however I decided to change it to HT only. It was because the first model was not running properly. Now I have a problem when running a HT only. I deleted everything related to deformation process PCS, MUN, TIM, atc. But when I run my simulation again (HT), there is a failure in reading BC and the simulation does not progress. but if I add the old boundary conditions (H, T, M) the simulation progresses, even through PCS only shows two process (H and T). It does not make sense??

What is this problem related to?

Thanks

Jhonny

that's strange. can you send us the related input files?

-n

ยทยทยท

On 07/21/2016 12:03 PM, Jhonny Encalada wrote:

Dear developers,

I have been running a model HTM. however I decided to change it to HT
only. It was because the first model was not running properly. Now I
have a problem when running a HT only. I deleted everything related to
deformation process PCS, MUN, TIM, atc. But when I run my simulation
again (HT), there is a failure in reading BC and the simulation does not
progress. but if I add the old boundary conditions (H, T, M) the
simulation progresses, even through PCS only shows two process (H and
T). It does not make sense??

What is this problem related to?

Thanks

Jhonny

--
You received this message because you are subscribed to the Google
Groups "ogs-devs" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send
an email to ogs-devs+unsubscribe@googlegroups.com
<mailto:ogs-devs+unsubscribe@googlegroups.com>.
For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.

--
Norihiro Watanabe, Dr.-Ing.

Department of Environmental Informatics
Helmholtz Centre for Environmental Research - UFZ
Permoserstrasse 15, 04318 Leipzig, Germany

Tel: +49 341 235 1806
Email: norihiro.watanabe@ufz.de